2.0.0.a7 running great, BUT

Think you've found a bug in Chatspot? Post it here and it will be looked into. Security issues should be PM'ed to Demerzel rather than posted here.

Moderator: Demerzel

2.0.0.a7 running great, BUT

Postby Terry on Thu Dec 22, 2005 3:28 pm

Options -- save and return choice not working. Check it out at my forum.
Only one problem, not bad. :)

Thanks
Terry
Chatspot User
 
Posts: 18
Joined: Sat Dec 17, 2005 6:12 pm

Postby Demerzel on Thu Dec 22, 2005 5:06 pm

Hrm, we had this issue before but it always seemed to work for me..

Edit: looking into it (logs) I tihnk it *does* save but doesnt tell you. can somebody test that for me?
User avatar
Demerzel
Lead Developer
Lead Developer
 
Posts: 396
Joined: Thu Jul 21, 2005 5:22 pm
Location: Scotland, UK

Postby Terry on Thu Dec 22, 2005 7:08 pm

Yes is does, but the save and returns does not return, that's the problem. The only way to return to chat is F5 key. Discard & return has a popup to OK and then returns you to chat.
Terry
Chatspot User
 
Posts: 18
Joined: Sat Dec 17, 2005 6:12 pm

Postby Demerzel on Thu Dec 22, 2005 7:38 pm

Right. I'll look into that, thanks
User avatar
Demerzel
Lead Developer
Lead Developer
 
Posts: 396
Joined: Thu Jul 21, 2005 5:22 pm
Location: Scotland, UK

Postby Tim on Thu Feb 09, 2006 2:23 am

Has this been fixed? I'm testing and making minor tweaks and changes to version 2.0.6 and the save and return doesn't work in a couple places.
Tim
My site: Fishaholics
Tim
Chatspot User
 
Posts: 92
Joined: Tue Jan 31, 2006 6:38 pm
Location: Connecticut

Postby Demerzel on Thu Feb 09, 2006 4:49 pm

No, it doesnt - it seems to be an issue with IE I found.

I'm doing very little work on 2.0 and dont even have a copy handy to check but I reckon it should be a matter of changing the link to be href="javascript:saveReturn();" and fixing the JScript above to properly submit the form..
User avatar
Demerzel
Lead Developer
Lead Developer
 
Posts: 396
Joined: Thu Jul 21, 2005 5:22 pm
Location: Scotland, UK

2 0 0 a7 running great BUT

Postby JohnatanRoP on Mon Mar 20, 2017 5:55 pm

Clean version. Still crash at startup but not always. Hangs at around 12 startups.
VersionInfo
JohnatanRoP
Chatspot User
 
Posts: 1
Joined: Mon Mar 20, 2017 1:32 pm
Location: Poland


Return to Bug Reports

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron